Български именник

Иванка - значение, произход и имен ден

евр. "бог се е смилил". Имен ден празнуват на 07 Януари (Ивановден).


Известни българи с име Иванка

Снимка на Иванка Гръбчева - режисьоркаИванка Гръбчеварежисьорка
Снимка на Иванка Антонова - актрисаИванка Антоноваактриса
Снимка на Иванка Чакърова - гимнастичкаИванка Чакъровагимнастичка
Снимка на Иванка Антонова Гръбчева - режисьорИванка Антонова Гръбчеварежисьор