Български именник

Стамен - значение, произход и имен ден

от диал. "стамен" (непоклатим, здравомислещ)


Известни българи с име Стамен

Снимка на Стамен Григоров - Стамен Григоров
Снимка на Стамен Белчев - футболист и треньорСтамен Белчевфутболист и треньор

Стамен празнува имен ден на

27 Декември - Стефановден