Български именник

Иваниела - значение, произход и имен ден

Производно на Иван, Ивана и други. Иваниела празнува имен ден на 7 януари (Иванов ден).


Иваниела празнува имен ден на

07 Януари - Ивановден - Свети Йоан Кръстител