Български именник

Христофор - значение, произход и имен денИзвестни българи с име Христофор

Снимка на Христофор Тзавела - фолклорист, поет и историкХристофор Тзавелафолклорист, поет и историк

Христофор празнува имен ден на

25 Декември - Коледа - Рождество Христово